Baanpermissie naar Handicap 54

Aanbieding voor golfers met baanpermissie

Speciale mogelijkheid voor leden met baanpermissie voor 1 juli van dit jaar voor 75,00! In de maanden, april, mei en juni kunt u voordelig en leuk uw GVB halen! Ongetwijfeld heeft u al een tijdje geen club vastgehouden en daarom is een opfrissing denken wij aan te raden. U hoeft uiteraard geen examen meer te doen maar u zou een volledige dag les vast wel prettig vinden. In Rotterdam kan dat elke week en in Amsterdam, Amersfoort, Breda en Enschede een keer per twee weken. U betaalt 50,00 euro voor de lesdag van 10:00 - 16:00 en u kunt vervolgens zelf wanneer het uitkomt een kaart lopen. Het lopen dient u dan uiteraard zelf te boeken wanneer u dat uitkomt tegen ongeveer 25,00 per persoon.

Het programma:

Vrijdag: 10:00 – 17:00 golfles
Zaterdag: negen holes spelen
Locaties: Rotterdam, Amersfoort, Breda, Enschede en Amsterdam

Interesse?

Na het invullen van het inschrijfformulier nemen wij per mail contact met u op om u in te plannen. Uiteraard kunt u gelijk een voorkeursdatum doorgeven.